Web Analytics Made Easy - Statcounter

معترضان در میانمار بار دیگر روز پنجشنبه بیرون آمدند تا  کودتای ۱ فوریه و دستگیری آنگ سان سوچی، رهبر منتخب این کشور را محکوم کنند. این در حالی است که پلیس برای پراکنده کردن جمعیت به زور متوسل شد و در پایتخت از ماشین آب‌پاش و در شهری شمالی از منجنیق استفاده کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، اعتراضات و اعتصابات روزانه که بسیاری دفاتر دولتی را فلج کرده، با وجود وعده ارتش مبنی بر انتخابات جدید و درخواست از کارمندان دولت به بازگشت به کار و تهدید به عمل در صورت پیروی نکردن آن‌ها، علامتی مبنی بر کاهش نشان نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"کو سو مین"، که در شهر اصلی یانگون یک روز پس از بزرگ‌ترین اعتراضاتی که تاکنون برگزار شده به خیابان آمده است، گفت: نمی‌خواهم در یک دیکتاتوری از خواب بیدار شوم. نمی‌خواهیم بقیه عمرمان را در ترس زندگی کنیم.

جمعیت بزرگی به مرکز یانگون برگشتند، در حالی که جوانان بسیاری هم در یک مکان پرطرفدار دیگر اعتراض، در تقاطعی نزدیک ساختمان اصلی دانشگاه، جمع شده بودند و در حالی که پلیس سعی به پراکنده کردن آن‌ها داشت، به خیابان‌ها سرازیر شدند.

این راهپیمایی‌ها نسبت به تظاهرات سرکوب شده خونینی که در نیمه اولیه قرن حکومت ارتش دیده شده بود، مسالمت‌آمیز بودند، اما به همراه جنبش نافرمانی مدنی، تأثیر فلج‌کننده‌ای بر کسب و کار رسمی داشته‌اند.

بسیاری موتورسواران در یانگون یک روز پس از وانمود کردن به خرابی موتور به منظور بستن راه وسایل نقلیه پلیس و ارتش، به نشانه مخالفت خود با کودتا با سرعت بسیار آهسته راندند.

در شهر ماندالای، دومین شهر بزرگ میانمار نیز معترضان برای درخواست آزادی دو مقام بازداشت شده در کودتا، تجمع کردند و پلیس در نایپیداو، پایتخت میانمار به معترضان آب شلیک کرد تا جمعیتی را که به خطوط پلیس نزدیک می‌شدند، متفرق کند.

به گفته یک شهروند، شهر شمالی میئتیکیینا نیز پس از استفاده پلیس و سربازان از منجنیق برای درهم شکستن اعتراض، متشنج شد. تصاویر شبکه‌های اجتماعی حاکی از حضورسربازان و ردیف کامیون‌های پلیس است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ميانمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۷۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد

عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی گفت: جنایات صورت‌گرفته در غزه وجدان انسان‌های آزاده را در جهان بیدار کرد، دانشجویان آمریکایی نیز جز همین افرادی هستند که در مقابل این جنایت قیام کردند و نسبت به کمک‌های مالی و نظامی به رژیم صهیونیستی اعتراض کردند و دولت بایدن جواب این اعتراض را با برخورد وحشیانه از سوی پلیس و ارتش آمریکا داد.

علی‌اکبر صالحی، عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و وزیر اسبق امور خارجه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا اظهار کرد: جنایات صورت‌گرفته در غزه وجدان انسان‌های آزاده را در جهان بیدار کرد، دانشجویان آمریکایی نیز جزو همین افرادی هستند که در مقابل این جنایت قیام کردند و نسبت به کمک‌های مالی و نظامی به رژیم صهیونیستی اعتراض کردند و دولت بایدن جواب این اعتراض را با برخورد وحشیانه از سوی پلیس و ارتش آمریکا داد.

معاون پژوهشی و قائم‌مقام فرهنگستان علوم تصریح کرد: وجدان‌های بیدار با همبستگی به دنبال جلوگیری از ادامه جنایات رژیم صهیونیستی هستند، باید از دولت آمریکا و بایدن سؤال پرسید که آیا اقدامی دیگر در جهت حمایت از جنایت‌های رژیم صهیونیستی مانده است که از سوی دولت آمریکا انجام نشده باشد؟

وی افزود: دامنه کمک‌های دولت آمریکا علاوه بر تأمین بودجه برای جنایت علیه مردم فلسطین ساخت پل و ارائه ماشین‌های جنگی نیز رسیده، این دامنه فراگیر اعتراض جوانان آمریکایی را به دنبال داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • کشته شدن مردی که با خودرو به موانع امنیتی کاخ سفید برخورد کرد
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع!
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع/ اعلام مسیرهای جایگزین
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد